söndag 31 maj 2009

Vilken dag!

Jag har suttit och grinat framför datorn och fånlett samtidigt. Tittat på fulla Werder Bremen spelare i nästan 2 timmar :D. Idag firades de på Domhof när de kom hem till Bremen med pokalen! Och ja, nästan alla var rätt dragna fortfarande. De flesta hade sovit 1 eller 2 timmar. Men de är de väl värda, nästan alla ska på semester, dock inte Messi och Basti, de ska på träningsläger inför U21-EM i Sverige.

När man inte kan vara där, får man ta det näst bästa dvs titta på livestream sändingen från Werder TV. Och ärligt så ser man ju bättre då än när man står på torget men stämningen får man ju inte alls på samma sätt! Men sitter man samtidigt och chattar med andra fans som inte kunde ta sig dit så blev det nära nog i alla fall!

Det märktes denna seger behövdes, att säsongen varit tung och att UEFA-cup finalförlusten satt hårt. Har sällan sett så glada, rörda och tårögda spelare. Jag undrar hur många liter öl de hällde ut över varandra och publiken?!

Sen har jag varit och tränat 2 timmar. Är ju med i Crazy Summer så det gäller samla träningsminuter.

Nu ska jag gratta min mamma på Mors Dag, dock är hon hopplös för hon vill inte ha present, blomma eller kort. Men ett grattis ska hon få i alla fall!

Och sen ska jag svara på ett väldigt speciellt meddelande........ ;)

Inga kommentarer: