fredag 22 maj 2009

Dagens träning utan hosta!

Fan det tar sig! Dock hostar jag fortfarande rätt mycket på nätterna men det är helt okej på dagarna faktiskt. Läste i någon tidning att ett ämne som finns i mörk choklad kan dämpa hosta (teobromin, är tre gånger så effektivt som kodein som finns i hostmedin enl engelsk studie) så jag har varit och köpt mig en kaka mörk choklad på vägen hem från gymmet. Nu tar jag till alla chanser som finns för att bli av med skiten! Känns som en billig och riskfri grej att prova faktiskt. Fast jag kör med både hängslen och livrem. Både hostmedicin och mörkt choklad stoppar jag i mig innan sänggående.

Gymmet där jag idag började med 30 min Crosstrainer, sen 30 min cykel och avslutade med 30 min löpband (där jag dock går, inte springer). Men 1,5 timmes träning, ca 700 kcal brända och ingen hosta!! jippie!!

Nu ska jag fixa mat inför natten (äggvita och surdegsbröd, som måste ätas före 01.30) och sen ska jag packa väskan och cykla till jobbet. Jobbar natt hela helgen. Fast det ska visst regna varenda dag så det känns helt okej då.

Inga kommentarer: