söndag 17 maj 2009

Solig eftermiddag

Har suttit i solen i en gräs sluttning på Lugnet och tittat på hopptävlingar. Sett både bra och icke bra ridning. Blir dock så matt när sk kändisar får slita och dra och rycka hur mycket som helst i sina stackars unghästar utan att få tillsägelse. Fy fan! Jag och Lena smidde planer på hur vi skulle få hennes snälla Tollare Lisa att bita en viss Herr Westergren i skrevet (ryck och slit gubben).

Hostan är bättre idag! Första dagen jag vaknar utan att behöva hosta upp mig. Men sen hostade jag upp en äcklig klump direkt när vi kom till Lugnet och Lena tyckte verkligen jag skulle gå till en läkare och kolla om jag kanske behöver ordentlig medicin. Ja jag kanske ska göra det då. Måste bara klura ut vilken vårdcentral jag tillhör. Jag är sjuk så sällan så sånt har jag inte koll på.

Nu har jag ZDF i alla fall. Beställde i fredags och från idag är kanalen igång. Fast nu går där en fransk film...hahaha dubbat visserligen men storyn var ingen höjdare. Måste hålla tyskan levande.

Funderat på min framtid har jag med. Har några olika alternativ. Ska fundera ett varv till innan jag offentligör dem.

2 kommentarer:

tessan* sa...

Hehe, håller med Er. Lyckades planen? :P

Tasja sa...

Nä! Hunden är på tok för snäll. Vi lyckades på henne att skälla men det var allt (även om det är en prestation för hon skäller inte normalt).