fredag 7 januari 2011

Ärenden

Idag har jag varit över 4 timmar på stan i diverse ärenden. Först till Plasmacentret och klarade av läkarbesöket där. Men eftersom jag fått vaccin mot Hepatit A och B får jag inte lämna blod förrän om 2 veckor och plasma först om 3 veckor. Det går bra det där för mig.....inte!

Sen på stan köpte värmeplåster och lite annat. Sen skulle jag hämta mitt paket. Vad jag glömt bort är att jag får ju paketen till köpcentret Hansa Carre. Så det var bara sätta sig på spårvagnen och tvärs igenom stan bort dit och sen tillbaka för att sen hoppa på rätt buss hem.

Slängde in en laddning tvätt och sen iväg till affären och handlade lite mat.

Egentligen har jag inte gjort så mycket, det tog bara tid. Var över 1 timme på plasmastället, och åka spårvagn fram och tillbaka och hämta paketet tog nästan 1 timme det med.

Sen tog pengarna slut på mobilen mitt i ett samtal med Mamma, fast jag laddat den 26 december. Trodde jag! Jag har betalat och allt och men fattade inte att det inte gick automatiskt. Så 30 Euro bye bye. Får väl sätta det på kontot lärpengar...men nu är den laddad i alla fall!

Såg när jag gjorde det att Sky dragit pengar från mitt konto. Så nu måste jag försöka att få en parabol eller få dom att fatta att kan dom inte leverera kan dom ju inte gärna ta betalt! Får se vad som blir lättast...
Och efter jag vet inte hur mycket krångel och tjafs har jag nu en biljett till Köln. Åker alltså inte till Dortmund utan till Köln och ser Werder spela där borta. Men en sak är säker. I fortsättningen skaffar jag mig själv mina biljetter och blandar inte in andra även om det sägs de kan fixa och vi ska alla åka tillsammans. Ju fler kockar, desto sämre soppa stämmer jäkligt bra!

Matchtröjan jag hämtade ut idag är i alla fall skitsnygg!

Nu måste jag ner i tvättstugan och hämta tvätten.

Inga kommentarer: