lördag 1 januari 2011

Prommis i solsken, vår i luften

Innan backhoppningen tog jag mig en promenad bort till Aral (bensinstation, och enda som är öppet idag) och köpte mig en liter mjölk. Tog ca 30-40 min fram och tillbaka. Solen sken och nästan all snö är borta. Den smälter fort nu. I går låg ca 10 cm på trottoarna nu är allt borta. Ligger lite kvar på gräsmattorna. Det enda som saknades för den riktiga vårkänslan var fågelkvitter. Men det lär väl komma bakslag, kan ju inte tänka mig det räcker med bara 1 månad med snö och kyla? Fast det vore skönt om det blir så.

Sen var det backhoppning. Trots nya vindregler blev det en massa trista avbrott och till slut bara en omgång. Var precis det som fick mig tappa lusten åka och se på backhoppning. Man visste aldrig om det skulle bli någon tävling, och tävlingarna kunde bli avkortade, abrutna eller super försenad. Åker man på fotboll startar matchen när den ska, den genomförs oberoende av väder och vind och den blir inte avbruten stup i ett!

Ska leta på en DVD och se på. Bara skitprogram på TV:n. Ser just nu på tyska varianten av Bonde söker fru och det ska jag se klart, har sett nästan alla program i serien. Det är bröllop på gång hos en bonde just nu... Men sen får det bli en film tror jag. Eller en bok kanske.

Inga kommentarer: