onsdag 26 januari 2011

Hmmm vad ska jag skriva idag då??

Vet inte. Helt vanlig dag. Jobbat, såg när jag åkte hem att Werder troligen skulle träna även 15.00 (för tränarna var ute på planen, men inga spelare), de hade tränat kl 10.00 också. Men jag stannade inte och tittade idag, ville hem och äta. Sen blev jag för slö för att åka tillbaka. Men blir bättre i februari, då slutar jag igen 13.30 när jag jobbar. Denna månad har jag ju gått på "raden" som slutar 14.30. Visst det är bättre att kunna stanna direkt och se på träningen, men framöver när det blir ljusare på kvällarna tränar de hur som helst först 15.30 och det är inte helt fel hinna hem, duscha och äta innan. Sen kan man tillbringa resten av kvällen vid Weser om det är fint väder! Jag lääääängtar till våren och sommaren!

Jag har inte hela schemat, vår arbetsledare bara suckade idag. Alla frågar henne om schemat men chefen får inte fingarna ur (vad är det med chefer och scheman egentligen!?!) och skriver under det! Så idag fick alla som ville titta på det (för troligen blir det ju ingen ändring). Jag är i alla fall ledig 19.2, har ett enda kvällspass. Men inleder tufft. 8 morgonskift på raken! Det är jag och en till som gör så (kanske nån mer men oss två såg jag). Jag tror en del har semester där i början eftersom vi fått sånt schema. Men som sagt, den där timmen man slutar tidigare gör mycket!

Är bara ryggen som blir trött när man jobbar så många pass på raken. Jag har inte ont i ryggen men känner efter många pass utan ledighet en trötthetskänsla i ryggmusklerna. Skönt är att det inte längre är jobbigt gå upp tidigt. Klockradion går igång 05.00. Då ligger jag kvar, lyssnar på nyheterna, vädret och trafikrapporten. Sen 05.15 ringer mobilens alarm och då kliver jag upp. Då hinner jag äta frukost i lugn och ro och cykla iväg i bra tid, ungefär 05.50. Brukar komma till jobbet mellan 10-15 min innan jag börjar, vilket är rätt lagom tycker jag. Man kan byta om i tid, kolla om det är något nytt innan man sätter igång. Och att cykla 10 km om dagen går numera lättplätt! Tycker tom det är rätt skönt få lite frisk luft på morgonen så man vaknar till.

Inga kommentarer: