fredag 28 januari 2011

Beställt linser

Nu har jag beställt nya linser online från en tysk nätbutik. Ett par hundra billigare än på nätet i Sverige och många hundra billigare än från Optikern i butik. Öppnar nämligen mitt sista paket imorgon när jag sätter in nya. Så ny har jag nya för ett år framåt för ungefär 1000 kr (kommer bero lite på eurokursen, betalade med kreditkortet) istället för närmare 3000 kr...

Tyvärr fanns inte min linsvätska, men jag har en halv flaska kvar, det räcker nog tills jag kan få påfyllning från Sverige. Eller så traskar jag in med min flaska i en butik här och säger jag vill ha något motsvarande som finns här. Helt omöjligt att det ska funka med ett annat märke kan det ju inte vara.
Nu ska jag äta något litet (ska göra en ordentlig middag efter träningen, ris, blomkål, broccoli och bacon) och sen höra om Mareike är klar i skolan innan 15.00 eller inte. Vi ska nämligen tillsammans ringa Sky och se om vi kan få dom förstå hur det ligger till med mitt abonnemang. De verkar ju inte fatta mina mail tydligen. Men med lite tur kanske hon är klar innan och kan hänga med och titta på träningen.

Inga kommentarer: