lördag 15 januari 2011

Matchday!

Viktig match. Werder måste typ vinna. Annars kommer man alldeles säkert sakta få lov börja inse att nedflyttningsplatsen är hotande nära.

Såg Leverkusen - Dortmund igår. På TV:n! Tydligen sänder ARD alltid första matchen efter vinteruppehållet. Fick mig bara att inse, jag måste se till få SKY! Och så måste jag ha en större TV!
Matchen var hur som helst bra, det har spekulerats i att det mycket unga Dortmundlaget inte ska klara pressen och börja förlora nu på vårsäsongen. Igår saknades Shagawa (spelar Asiatiska mästerskapen) och Barrios (varit sjuk) från start. Barrios kom iof in i slutet men då stod det redan 0-3, mål av Grosskreutz x 2, samt Götze. Matchen slutade 1-3 sedan Kiessling fått göra ett mål också. Nu leder Dortmund med 13 p och det ska till ett smärre under om de inte blir mästare. Då ska de klappa ihop totalt samtidigt som de andra lagen bakom, Mainz, Leverkusen, Hannover och Bayern måste vinna allt.

Men nu är det dags att klä på sig och ta sig ner till Weserstadion. Efter matchen ska de andra gå på Irish Pub och dricka öl. Jag ska typiskt nog jobba imorgon bitti, så jag går hem och ser Hamburgs match på datorn istället.

Inga kommentarer: