lördag 29 januari 2011

Mycket bättre men förlust ändå

Lång dag utan lugn och ro. Först jobbat, sen direkt till Weserstadion och matchen. Som var bra, mycket bra. Werder spelade mycket bättre, ledde tom med 1-0 till 76 min (om jag minns rätt) men tyvärr slutade matchen 1-3 och med ett rött kort för "Kung Fu" Wiese (det är tyvärr inte första gången han "överfaller" spelare på liknande sätt...). Tur vi har bra målvakter, Miele kommer vikariera med den äran!

Men det är lite surt, för när det stod 1-0 blev Werder berövade på en straff (för hands). Hade det då i 70:e minuten blivit 2-0 vet man ju aldrig hur det slutat. Dessutom var ett av målen ett självmål. Sen gick vi ett gäng till Crossini för lite mat, baguette för mig, och efter det var några av oss med hem ett tag till Mareike & Benni.

Jag kom hem för ca 30 min sedan, har duschat, och ska inom 30 min gå och lägga mig. Inte för att jag är jättetrött men boken jag började på igår är så bra. Dessutom fick jag en bok från Sverige i posten idag också om Hells Angels. Så just nu har jag tre bra böcker (började ju på en annan också när jag var och lämnade plasma) som väntar.

Imorgon jobb och inte så mycket mer. Lite fotbollstittande på TV bara.

Har så sakta börjat på en lista på saker jag vill ha från Sverige nästa gång jag är där på besök (planerar ju några dagar i mars - om det inte är väderkaos då med överallt... - och så får jag ju besök - troligen - i augusti. Än så länge på listan:

Ostkrokar
Popcorn att poppa själv
Idominsalva
Aloe Vera Liniment från Sasco
Linnex Liniment
Must (lär väl bli påskmust antar jag)
Smågodis (ett par kilo MINST!!)
Böcker (jag läser tyska böcker också men är också skönt få läsa på svenska ibland)

Inga kommentarer: