onsdag 12 januari 2011

Mjaaaaaa

Jobbat, sen hade vi vidareutbildning så jag slutade inte förrän 15.20. Stannade till vid träningsplanen på vägen hem och kollade in träningen, var ju evigheter sist! Gör nog det imorgon också, när man haft ett par veckors uppehåll vill man ju titta igen. Dessutom har jag en massa ärenden på stan på fredag så jag skippar avslutningsträningen, som är rätt trist, alltid först "grisen" sen tvåmål. Jag tycker det är mycket roligare att titta när de kör olika specialövningar.

Sky har inte hört av sig, de får till imorgon på sig, sen ska de få ett nytt mail, lite syrligare denna gång. Parallellt kollar jag på lgh annonser också men hittar inget bra. Finns en tvåa på tvärgatan till mig (jag ser huset från min balkong) ungefär lika dyr, större, men utan balkong. Iof är frågan, kommer man sitta på den? När man har 1 km till Weser? Tveksamt, kanske? Men jag har bott i en lgh utan balkong en gång och sa då, aldrig mer. Så jag tvekar. Men där finns Kabel! Det har jag kollat!!!!

Men finns den kvar nästa vecka så ringer jag nog och ber om en titt i alla fall. Nackdelen: Är genom mäklare så det blir ett nytt arvode att betala. Fördelen: mäklare är inte lika struliga som de som hyr själva privat. Jag har svarat på två annonser där man inte ens bryr sig om att höra av sig. Det är dålig stil tycker jag!

Inga kommentarer: