måndag 10 december 2012

Banka funkar bra!

Jag tröttnade på att ha kallt inne igår kväll och tog loss elementgrejen och bankade lite på den och vips så funkade den! Efter 1 år...hahaha. Blir i alla fall billigt och bra.

En annan sak som också rätt var det är funkar nu är datorn i bilen. Den har ju i evigheter, långt innan jag tog hit den till Tyskland, pipit när man bromsat och meddelat alla möjliga påhittade fel. Mest på lampor som trots allt funkat. På besiktningen här sa de ju att det inte gjorde nått att den felanmälde eftersom det ju inte var några fel men om jag ville kunde jag ju laga det men det var nog dyrt, det är allt som har med bildatorn att göra. Det är bara det att efter att jag kortslutit mitt baklyse och verkstaden lagat det och bytt säkringen så har den inte pipit falskt en enda gång! Det var fasen den billigaste bildatorlagning jag varit med om. För lyskontakten som det brann i (eller kortslöts så att säga) och jobbet att byta den kostade ju mig bara 25 Euro. Så nu vet jag nästa gång bildatorn ballar ur. Då ska jag kortsluta nått! :)

Ikväll hade jag hur gärna som helst varit i Hannover igen för deras U23 spelar i AWD-Arena mot Kiel (toppmöte då det är ettan mot tvåan i Regionalliga Nord som möts) men men det blir helt enkelt för dyrt. Suck. Hade sååååå gärna velat se Kevin spela. Men men jag får ta igen det i vår. Då är det varmare också.

Inga kommentarer: