måndag 24 december 2012

Jul, jul strålande jul!

10 grader varmt och regn. Ingen direkt julstämning...mer än alla julfilmer på TV:n möjligen. Tyvärr är ju alla dubbade. Just nu har jag sett Tillbaka till framtiden 1 och nr 2 har precis börjat men som sagt....på tyska. Helt otroligt mysko att höra skådespelare man vet hur de låter, låta helt annorlunda. Så jag har det mest på i bakgrunden, tittar egentligen inte.

Var till IKEA men det blev ingen julmat. De serverade bara frukost. Dumt! Men helt onödig var inte resan för jag gick in i affären bredvid för att köpa clementiner och hittade en julklapp till mig själv. En e-book reader som inte var så dyr. Så jag slog till. Den ligger nu på laddning men jag har redan laddat ner ett par böcker så senare ikväll ska jag lägga mig och läsa.

Sen har jag öppnat de paketen jag fick tidigare i veckan från Sverige också. Det var lite olika armband, en klocka, ett halsband, en väska (den såg jag iof eftersom paketen låg i den och den var oinslagen) och en skyddsängel. Har även ätit pepparkakorna och druckit julmust. I övrigt ska jag bara ta det lugnt och njuta av dagen.

Jobbar imorgon och har tre dagpass framför mig innan jag får en ledig dag, ytterligare två dagpass innan nyårsledigheten hägrar.

Passar i alla fall på att önska alla en GOD JUL! Jag gör det med Stuttgarts fotbollsspelare. Underbart! De bjuder verkligen på sig själva! :)

PS: Japanerna på slutet är bäst! hahahahaha



Inga kommentarer: