måndag 17 december 2012

Lite schemaändringar

Måste jobba 2 timmar imorgon mellan 06.30 - 08.30. Riktig skittid men fördelen är ju, jag sover inte bort min "lediga" dag. Man måste försöka se det positiva i allt :).

Sen jobbar jag onsdag förmiddag som jag skulle. Fast sen bytte jag till mig en långkväll på torsdag 13-21.30 och en kortkväll på fredag 14-20.30 och sen har jag tre lediga dagar. Så jag får någon jäkla sovmorgon!

Är fortfarande seg idag, vet inte varför för jag la mig i vettig tid och sovit superbra. Vädret kanske? Vi har åter nästan 10 grader varmt och regn. Piggar ju inte direkt upp om man säger så.

Imorgon måste jag verkligen tvätta, har inga mer rena strumpor....haha. Sen blir det att träna och sen funderar jag på om jag inte ska lämna plasma också. De har ju sen stängt från 24.12 - 3.1 och om mina värden är bra imorgon kan jag ju klämma in två gånger denna veckan. Så jag tror jag provar och ser om det funkar. Ligger jag under gränsen (12,5 järnvärde) får jag visserligen lämna men måste sen ta en veckas paus. Ligger jag på 12,5 eller högre får jag lämna igen efter 48 timmar.

Werder lyckades inte vinna igår, det blev oavgjort och man får nu övervintra på plats 12.

Inga kommentarer: