söndag 23 december 2012

Ingen vit jul här inte

nä, det är grått och småregnar. Och prognosen säger ju värme så det lär inte snöa inatt eller imorgon. Trots det ska jag nog ta mig en kortare prommis senare (och kanske har det till dess slutat att regna). Kan ju inte sitta inne hela dagarna. Är så sugen på en Rollo så jag går nog till Werder Imbissen och köper mig en. Lagom prommmis, ca 10 min dit och 10 min hem. Nytta med nöje liksom :).

Städat har jag i alla fall gjort och sovit ut med. Fått ett väldigt trevlas SMS också med goda nyheter. :D, tackar berörda så mycket, kommer nog på något bra. Ska fundera lite.

Imorgon ska jag öppna min julmust och äta pepparkakor och clementiner. Märkte nyss bara när jag städade att jag ju glömt köpa clementiner! Katastrof! Och allt är stängt här idag. Men som tur är har de öppet imorgon fram till klockan 14.00. Julskinka lär jag inte få tag i, här är ju julmaten potatissallad med korv. Fast IKEA har nog också öppet, men så vitt jag vet har de bara julskinka man måste göra själv. Hmmm åker nog dit ändå en sväng och kollar om de kanske har färdig. Annars får det bli vanlig rökt skinka. Duger det med.

Hmmm kollade just öppettiderna. De har öppet till 13.00 och just nu kan man i restaurangen äta "julbord". Ja är ju inte ett riktigt men typ jultallrik. Ska fundera på det. Får ju isåfall bli en tidigt lunch men vafan julmat!

Inga kommentarer: