måndag 16 november 2015

200:e gången

Idag när jag var och lämnade plasma var det min 200:e gång. Vid varje hundrade gång får man en fin presentkorg fylld med goda saker från Italien. Så ikväll kan jag mumsa på nått gott :)

Nu äta lunch sen börja förbereda sig för jobbet. Och läsa :D har börjat på självbiografin från Svennis. Mycket bra än så länge.

Tyskarna bestämmde sig sent igår kväll för att spela match imorgon trots allt. Hade väl sett lite konstig ut annars då Frankrike redan dagen efter attentaten gick ut med att de skulle spela som planerat mot England. Sen läste jag på Aftonbladet (eller om det var Expressen) att fyra tyska spelare valt att inte spela för de ännu är chockade. De är säkert chockade än, speciellt som det nu är bekräftat att tre självmordsbombare försökte ta sig in i arenan men misslyckades men det var redan innan fredagens match bestämmt att vissa skulle få vila, precis som vissa vilade i fredags och inte var med (Toni Kroos mfl).

Imorgon ska jag och Jojo till veterinären och på onsdag ska jag jobba extra på förmiddagen. Torsdag ska jag lämna plasma igen och till Annika och hämta upp nästa års hamsterkalender. Men Fredag-Söndag är oplanerade än så länge. Ja förutom jobb på fredag kväll då.

Inga kommentarer: