lördag 28 november 2015

Vintersport yay eller?

Kuusamo
Man kommer hem från jobbets förmiddagspass och ser det är vintersport på TV:n tänker, yes! och slår på den och.....så är det rodel och bob. Suck.... men det ska bli skidor och backhoppning (om det inte blåser för mycket i Finland, kombinationen är inställd) sen i alla fall.

Och om om 1,5 timme är det 2 Bundesliga och sen efter det är det idag NORDDERBY. Jag kan som tur är se hela matchen på tv då jag har rätt få patienter idag. Werder - Hamburg. 

När jag jobbade var det skitväder, regnade mycket först sen lättare regn. Nu har jag varit hemma en dryg halvtimme och nu skiner solen ute. Hur typiskt som helst.

Övrigt idag är att hämta upp julpyntet från källaren, ska inte pynta så mycket men lite ljusstakar och någon stjärna vill jag ha upp. Sen fick jag en liten plastjulgran av en patient i förrgår som kan stå på bordet så den ska jag väl pynta också.

Igår kväll när jag skulle cykla hem från näst sista patienten var mitt bakdäck platt. Trodde ju jag fått punka och blev så sur då cykelverkstaden från idag har semester 1 vecka, var nämligen dit igår och fick äntligen mitt baklyse fixat. Men då jag alltid har en cykelpump med mig så pumpade jag i luft så jag skulle slippa gå hem i alla fall, kollade däcket snabbt men hittade inget. Enda konstiga var att ventilen satt lite halvlöst bara. Sen hem och ner i källaren och kolla däcket noga. Mysko, luften jag pumpat i var kvar. Och så pumpande jag fullt med den bra pumpen och det var inga problem. Så någon lustig person har bara gått förbi och tyckt de skulle släppa ut luften förmodligen. Jävla skitungar!

Inga kommentarer: