tisdag 17 november 2015

Oh je

Det blev ingen fotboll i Hannover. Det blev istället inställt och stadion utrymd. Nu är det full panik där eller så är det falsk anmälningar eller man vill inte berätta vad man vet. Det sägs det ska ha stått en ambulans full med sprängmedel parkerad utanför. Sen var det bara ett rykte. Men klart är att det var ett väldigt konkret hot annars hade man inte ställt in säger alla (politiker, polisen, DFB-ansvariga osv). Så nått var det ju. Det är visst inte klart om Bundesliga kommer att spelas i helgen heller.

Framförallt lär ju en del spelare fått lite nog nu. Först bombhotas deras hotell i fredags så de fick utrymma 3 timmar. Sen spränger sig 3 i luften utanför stadion under match i fredags (och nu vet man ju också att deras mål var att ta sig in i stadion och spränga sig där egentligen) och nu fick de evakueras ur stadion igen och föras till säker ort. Så långsamt pallar väl inte deras nerver heller.

Nyss spärrade man av hela järnvägsstationen för man hittat sprängmedel i ett IC-tåg men nyss kom igen meddelandet; nej det var inget.

Samtidigt vet jag ju själv hur man ljög när man jobbade hos Polisen. Man visste ju mycket mer än vad man sa och man ljög sig ofta blå när pressen ringde.

Dessutom ska vi få en svår storm inatt. Har börjat blåsa på rätt bra nu men kulmen ska komma i nordtyskland klockan 03.00.

Nu ska jag fortsätta se alla live reportage från Hannover. Få se när jag kommer i säng. I värsta fall får jag väl sova några timmar, jobba lite och sen kan jag sova hela eftermiddagen imorgon.

Inga kommentarer: