lördag 19 september 2009

Fick visa leg! :D

Men vi tar det från början. Satte mig på tåget och var i Stockholm runt två. Båda var jättehungriga så vi letade bra matställe ett tag innan vi hittade ett cafe där vi båda beställde en sallad. Helt okej men van med Tysklandspriser fick jag nästan hicka när en sallad + en läsk gick på 100 spänn!!!! Det åt jag en bra middag för på mellanklass restaurang i Bremen. Tom för under det för det blev 10 Euro med dricks...

Sen gick vi vidare och letade efter ett mysigare cafe att kunna sitta och prata lite på. Irrade runt ett tag för det med, alla hade bara obekväma plaststolar men till sist hittade vi ett i alla fall. Blev dock bara dryck där, var sjukt mätt sedan lunchen ju som vi ätit ca 1 timme innan. Blev i alla fall några timmars babbel innan vi gick till Restaurang London där vi bokat bord. Fick vänta lite innan Malino och Tessan dök upp. Väl där åt jag Souvlaki som också var god (men dyr den med....). Och det var där vi fick visa leg! För att få köpa sprit. Hahaha det är liksom 18 år för att dricka alkohol på restaurang!!! Jag vet inte om jag ska ta det som en förolämpling eller en komplimang.......

Jag hade bokat tågbiljett hem 22.14 så när vi ätit och pratat klart gick jag mot Centralen och de andra mot Friday där de skulle fortsätta festa. Jag blev erbjuden få sova hos Malin och Tessan men hade ju inga grejor med mig och kände jag ville hem också.

Men det var jättetrevligt om än kanske lite kort! Men kom ju nyss hem från en resa och ska även på måndag iväg.

Idag har jag först sovit ut länge, för så klart var tåget försenat, var hemma först efter 01.00. Sen såg jag matchen i Bundesliga div II mellan Ahlen - Düsseldorf 1-4. Hanno spelar ju (utlånad) i Düsseldorf och ville se hur det gick. Han gjorde en mycket bra match!

Sen hann jag se lite av böran på Bayern München - Nürnberg innan jag cyklade till Lugnet och kollade på FIS-cup i backhoppning. Trodde det bara skulle vara småbarn där men både USA och Sverige var nästan där med hela sina VC-lag. Sen var en del äldre tyskar där också, samt vitryssar mm. Så det var en hel del man kände igen faktiskt. Andreas var förhoppare också.


1. Nico Hermann, GER 2. Jörg Ritzerfelt, GER 3. Tord-Markussen Hammer, NOR. Bästa svensk Fredrik Balkåsen som kom femma. Sötnosen Chris Lamb, USA sjua.

Härligt väder, sol och varmt. När jag ändå var där så passade jag på att gå testet i Hälsospåret också och nu nästan helt bra i ryggen landade jag på normaltränad och det är ju mer vad jag kan hålla med om. 20 s från mycket bra tränad. Men det är inte orken eller flåset som tröt idag utan benhinnorna som gör så jävla ont. Hela sträckan nästan är på asfalt och det passar mina ben dåligt att gå fort på.

Åkte via ICA Maxi hem. Handlade mig lite godis, det är i alla fall lördag och motionerat har jag också gjort så det så!

Inga kommentarer: