måndag 28 september 2009

Putsar fönster

Vilket faktiskt är en del av städningen jag tycker är rätt kul. Man ser liksom sånt *wow* resultat varje gång. Vilket förmodligen beror på jag gör det för sällan :), men å andra sidan känns det ju kul då!

Har ätit och väntar på att maten ska sjunka lite innan jag ger mig ut på löppass nr 2 i jakten på att bli en löpare.

I övrigt idag så spelar ikväll Düsseldorf i Bundesliga div II mot Alemannia Aachen. En match man måste se, sänds på Eurosport 2, eftersom Martin Harnik är utlånad till Düsseldorf och än så länge gjort rätt bra succé där.

På torsdag sänder TV4 sport matchen Werder Bremen - Athletic Bilbao i Europaligan direkt. Ska se den på stooooor TV hos mina föräldrar.

Ser rätt bra ut på fotbollsfronten och TV. ZDF sänder i alla fall minst hälften av alla landskamper (andra halvan sänder ARD och de har jag inte), Eurosport 2 kör Bundesliga, tyvärr inte alla omgångar Bremens matcher då men ofta i alla fall, de visar fem matcher live varje helg och dessutom en match live varje måndag från Bundesliga 2. TV4 sport Europaligan och Visasat Fotboll Tyska Cupen. Bara jobbet som ställer till det eftersom alla matcher går på kvällstid eller helger. Jag måste ha ett dagjobb! Eller alltid jobba natt. Jaja som tur finns ju stream när jag jobbar eller de får gånger matcherna inte sänds på en sändare jag kommer åt. Fast när man är bortskämd med TV-sändningar är stream ett skämt.

1 kommentar:

Vicky M sa...

jag gillar också att putsa fönster..hihi..ska göra det nu de närmaste dagarna hemma me :)