lördag 12 september 2009

Så nu kan jag dö lycklig

Basti stod idag efter träningen snett framför mig, ca 10 cm ifrån och pratade med sina föräldrar. Hade bra utsikt på hans otroligt snygga ben (han har verkligen fina ben ska ni veta) tänkte ett tag smygfota dom men hans mamma stod vänd mot mig så det var liksom inte läge..hahaha. Tyvärr låter min kamera rätt mycket när man tar kort. Och tyvärr vet jag inte vad dom pratade om för dom pratade typiskt nog (men såklart) på polska. Vickan du behövdes här idag!!

Fick en massa bra kort på honom också. Dels har jag tur och han tränar hela tiden på rätt sida där jag står och han är också duktig på att titta in i kameran.

Han luktade gott fast han var genomsvettig (ja, jag veeeeeet ni tycker jag är kul med att jag luktar på folk men det gör jag. Minns än killen på Casinot i Innsbruck som luktade sååååå gott). :D

När jag kommer hem har jag "bara" sådär 700 kort från träningarna, 200 kort från Bremen stad, 100 kort från landskampen och troligen en sisådär 200 kort från matchen imorgon att redigera. Så jag vet vad jag har att göra.

Har superont i ryggen idag, idag gick den i strejk. Jag går o går o går liksom. För att inte tala om hur ont min vänsterfot gör. Men det är en annan smärta, den är konstant och hugger inte till ibland och den är jag dessutom van med på ett annat sätt. Weserstadion ligger 3 km från hotellet/stan och jag går ett par timmar varje dag på stan också. Idag gick jag också bort till Bürgerpark som är gigantisk. Var där i över 1 timme men har ändå bara sett mindre än 1/3 av den. Det är i alla fall väldigt fint här. Jag gillar Bremen! (och inte bara Werder Bremen).

Inga kommentarer: