måndag 25 oktober 2010

Duktig idag

Äntligen hängt upp sista tavlorna, fick ju lov köpa ny ram då den jag köpte till Troche-teckningen pajade när vi skulle sätta i teckningen (helknäpp konstruktion). Fick lov att flytta lite på en del också för att få till det bra. Ska ta nya foton sen och visa. Städade även och gjorde om i min "garderob" så nu är det lite ordning där med. Bytte sängkläder och plockade undan. Men innan det var jag faktiskt ute och gick med stavar.

Jag vaknade i bra tid, gick ut och prommenixade ca 75 min, hem duscha, cyklade till avslutsträningen. Lovet är slut, var lagom med folk där, ca 100 istället för 5-600 som trängdes. Åkte sedan direkt ner på stan. Fick lov köpa en kabel. Jag trodde ju när man köper en skrivare att kabeln mellan datorn och skrivaren ska följa med liksom?? Gjorde det inte. Hämtade även ut mina biljetter till Werder-Frankfurt (om två veckor) fast jag vet inte än om jag kan gå. Har inte fått mitt schema än. Mailade dit idag och frågade om det är klart. Vet bara än så länge att jag ska vara där strax före 06.00 (phuuu, jo det är sant...men istället slutar man ju tidigt) på måndag. Resten har jag ingen aning om.

Så denna vecka blir till att långsamt lära sig att lägga sig i tid och kliva upp på morgonen. Började bra idag i alla fall, klev upp 09.15. Inte så illa!

Imorgon blir det DFB-pokalmatch Bayern München - Werder Bremen, sänds på ARD, och Mareike ska följa med mig och fixa Sky-abonnemang. Sen hoppas jag fått mitt schema också. Ska även få besked från Vuxenutbildningen vad som hände med min Matte A. Enligt dom är jag anmäld och inskriven på den, men inte enligt skolan. Och jag har redan missat 1 vecka om det är så och har inga böcker lär alltså minst missa den här också och kanske halva nästa innan böckerna är här. Få se om jag ska strunta i matten nu och säga jag läser Matte A efter årskiftet. Är ju inte mitt fel de strulat till det.

Inga kommentarer: