onsdag 13 oktober 2010

Onsdag

Då ska vi se vad jag gjort idag då. Jo fick gå upp tidigt för någon gång mellan 8-16 skulle de komma och koppla in mitt Internet. Han kom tidigt, var klar före halv tio och allt funkar!

Sen åkte jag och Mareike in på stan, jag postade lite brev och hon köpte färgpatroner. Sen tog vi bussen tillbaka och hämtade upp Benni innan vi knatade iväg och kollade på träningen. Det är ju sol och fint väder så man får passa på. Från imorgon och hela helgen (bara för att det är matcher på fredag *U23* lördag *Profis* och söndag *U19*) ska det regna. Dessutom börjar Freimarkt på fredag med. Men den är i ju i 10 dagar så den hinner man ju gå på.

Långsamt kommer alla spelare tillbaka också, även om de som spelat landslagsspel idag bara joggade, men det var i alla fall mer normalt antal spelare där idag och igår. Som minst var de 9 st när vi kollade i förra veckan...!

Efter träningen följde jag med hem till Mareike och hon hjälpte mig med några frågor som jag inte visste om jag fattat rätt till min sjukförsäkring här. Sen hämtade jag hem Troche! Efter lite övertalning fick jag Mareike att teckna en HSV-spelare! ;) Gällde bara att hitta ett kort hon gillade och när jag väl gjort det gick det lätt! Ska fota teckningen sen (imorgon i dagsljus) så ska ni få se den. Hon är helt fantastisk på att teckna. Jag lägger upp kortet idag som det är förlagan så kan ni ju jämföra imorgon.

Inga kommentarer: