lördag 16 oktober 2010

Tomt, bråk och vinst

Tomt i postfacket. Precis som jag trodde. Måste nog maila den där människan som mailat mig och fråga hur jag ska göra. Inte för att jag lär få reda på det före måndag men förhoppningsvis tills nästa lektion i alla fall.

Fotboll idag, och bättre väder än igår även om det blåste bra idag. Men inne i stadion är det vindskyddat som tur är. Bremen vann med 2-1 men det verkar inte vara så bra i truppen. Spelarna bråkade med varandra (jaja de slogs ju inte men diskuterade rätt "hett") under nedlöpningen. Det var Wiese som var arg på både Clemens och Merte och Marko Marin och Aaron Hunt var också i luven på varandra.

Fast det är klart, vore jag målvakt i Werder skulle jag nog ofta ha ett och annat att säga försvaret. Werder är ju kännt för laget som gärna vinner med 5-4, 5-3 eller kan leda säkert med 3-0, 4-0 och sen ramlar målen in. Här har också under veckan varit en stor nyhet att klubben höll inne 50% av spelarnas lön i september pga dålig inställning i matcherna. Nu var det visst inte juridiskt hållbart så de har fått resten i efterskott men det kan ju också "hjälpa till" att de är oense. Ingen vill väl bli utan lön pga någon annans bristande inställning.

Fast lite lustigt är det, för de träningar jag sett (iof var då landlagsspelarna inte här) har spelarna varit på väldigt bra humör och skämtat en hel del.

Imorgon ska vädret vara ännu bättre, strålande sol, och stämmer det åker jag och kollar på när U19 spelar och sedan en tur på Freimarkt. Är ju söndag då och inget annat är öppet så.

Inga kommentarer: