söndag 3 oktober 2010

Matchdag

Ikväll spelar Werder borta mot Leverkusen. En vinst är nästan ett måste. Detta är än så länge en katastrofsäsong. Visserligen har vi otroligt lång skadelista. Det går även dåligt för andra "normala" storlag som Schalke, Stuttgart och Bayern. Och de kan i alla fall inte skylla på skador. Så sämst är vi inte.

Igår var jag på träningen, men bara kort. Satt och läste i en bok och kollad på klockan 11.44, lugnt 13.oo började träningen. Nästa gång jag kollade var den 13.20. Slängde mig på cykeln och kom lagom till tvåmålsspelet. Till den långa skadelistan kan vi nu också lägga Borowski. Med bara 16 man åker man till Leverkusen.

Skadade är:
Boenisch
Wagner
Frings
Borowski
Schmidt
Pizarro
Naldo
Fritz
Vander

Annars igår lästa jag ut en bok till, först var det Ego Woman av Carolina Gynning och sedan Norrmalmstorgsdramat av Janne Olsson. Båda typ biografier. Den andra mycket bättre än den första även om Ego Woman är mycket bättre än hennes första Ego Girl.

Sen spikade jag upp de sista tavlorna och plockade lite så nu är allt klart! Har inte fotat dock än, så det kommer snart. Måste bara ner en del saker i källaren först och se till att tvätten torkat så det inte står en torkställning mitt i rummet. Blir inte så bra på kort ju..... ;)

2 kommentarer:

Vicky M sa...

oj, tyckte du ego woman var bättre? jag tyckte den va ganska kass, men älskade ego girl :) så har du stött på nån av spelarna ute än? :)

Tasja sa...

Nä, har inte försökt heller. De har engelska veckor nu = match varannan dag nästan. Men man ser de ofta ute på stan och så annars.