måndag 11 oktober 2010

Söndag och måndag

Vad gör man en söndag när solen skiner (om än lite kallt) det är landskampspaus i Bundesliga så det finns inte en enda match att titta på och allt är stängt utom affärerna i Schnoor och de på Hauptbanhof? Jo, man letar på att Werders U18 spelar hemma mot St Pauli. Fast det måste varit knas med tiden. De skulle spela 12.00 och när jag kom dit 10 minuter i 12 spelade de för fullt. Måste ha börjat halv tolv för ca 20 över blåste domaren för halvtidspaus.
Men hur som helst var det en intressant match. En spelare blev så hårt tacklad att han fick lov att bryta matchen, iof hade de sparkat rätt ofta på honom innan också så det kanske var lika bra innan de sparkat sönder honom totalt. En annan Werder spelare fick rött kort efter en ful tackling bakifrån och dessutom fick Werder en straff. Eftersom jag missat de första 20 minuterna vet jag inte om det blev 1-0 eller mer, men jag tror det var 0-0 fram till straffen faktiskt.

Efteråt skulle damerna spela, och de spelar i en hyfsat hög division (jag tror det är andra eller så) men damfotboll har jag aldrig lärt mig gilla, så inte idag heller. Jag stannade faktiskt ett tag men, nej, det är inte min grej helt enkelt.
Nu ska jag slappa på soffan med min Jens Lehmann bok och sen blir det nog en DVD. Har man inget internet får man roa sig på andra sätt. :)

Idag fick jag gå upp tidigt, hade läkartid 08.15. Jag konstaterades frisk och har nu tom ett intyg på det att lämna till min arbetsgivare! Åkte hem, läste lite i boken, sydde på mitt påbörjade handarbete innan jag tog bussen till stan. Fixade en del kopior och köpte en bok till om en målvakt, boken om Robert Enke.

Sen på eftermiddagen var jag, Mareike och Benni och kollade på träningen. Sol och fint väder samt höstlov här = smockat med folk. Så vi gick till nästa träningsplan och kollade på när U23 tränade istället.

Kollade förresten upp resultatet nyss och Werder vann med 4-0 inte 1-0. Så 3 mål missade jag på 20 minuter tydligen....

Inga kommentarer: