lördag 23 oktober 2010

Gjort slut på en massa pengar

Har äntligen lyckats köpa mig en skrivare...men inte på Weserpark. Kom inte dit. Jag läser nämligen just nu Robert Enkes Biografi och har svårt lägga ifrån mig den i tid. Läste till 03.00 så när klockan ringde 09.00 registerade jag det och sov vidare. Vaknade halv elva. Och innan jag var klar, hade jag inte hunnit till Weserpark och tillbaka innan fotbollen. Blev en Epson sx210.

Åkte därför ner på stan och kollade in utbudet på Saturn. Blev en lite dyrare skrivare men fördelen är att man kan byta alla patroner separat. Så är tex den gula färgen slut behöver jag bara byta den inte hela färgkassetten och det spar ju in en massa pengar i längden. Letade även efter lite andra saker utan att hitta de, så de får mina föräldrar köpa i Sverige och skicka hit (brandvarnare och broderigarn DMC). Handlade mat på Lidl innan jag tog bussen hem.

Gjorde en supergod risrätt till middag idag. Man kokar valfritt ris. Stek bacon knaperstekt och sedan lök. Skiva champinjoner och stek. Ha i paprika och majs. Blanda ihop allt detta med riset och häll i en ugnsform. Ha på bea-sås (färdig påssås går bra), gratinera i ugn ett tag. Enkelt och supergott!

Fotbollen vann Werder enkelt med 1-4 borta mot Borussia Mönchengladbach. Mål av Marko Marin, Wesley, Aaron Hunt och Claudio Pizzaro (som nu är det utländska spelare som gjort mest mål i Bundesliga, för tillfället 104 st). Och egentligen gjorde ju Werder alla fem målen, då Per Mertesacker gjorde självmål....;) Sebastian Mielitz kanonspelade i målet! Tur vi har bra reservmålisar. Felix Wiedwald (fjärde målis, Basti är egentligen tredje. Christian Vander är andra, men långtidsskadad) är också superbra! Det gjorde att Werder klättrade upp till åttonde plats i tabellen (kan dock ändras, 6 lag spelar imorgon). Men det är en jämt tabell. Det är bara 2 poäng upp till tredje platsen.

2 kommentarer:

Vicky M sa...

låter gott, men gud vad mycket kalorier det innehåller :P allt har sina nackdelar :)

btw. är du me i nån fitnessclub nu?

Tasja sa...

Det har sprit med. Och det dricker jag knappt så jag tjänar där :)

Nä inte här.