söndag 17 oktober 2010

Smärtsam natt

Ingen aning vad jag gjort, förmodligen legat illa, men jag vaknade minst 4-5 gånger och hade jätteont i ena axeln. Till slut tröttnade jag på det och hämtade mitt superliniment och efter att ha smort in mig med det somnade jag och sov till klockan ringde och har inte märkt av något sedan dess.

Var dock trött när jag vaknade och funderade ett kort tag på att sova vidare, men då blir dagsrytmen så förstörd (som jag äntligen fått tillbaka!) så jag klev upp ändå. Solen sken, även om det var rätt kallt, så jag klädde på mig rejält och cyklade iväg till Platz 11 där jag fick se en riktigt rolig match. Stannade först till (jag var tidig) och kollade när proffsen tränade, var ju inte så många, bara de som inte spelat eller blev inbytta igår.

Werders U19 spelade mot Oldenburg. De gjorde många mål, men däribland 2 självmål så därför låg de under mest hela matchen och fick jaga ikapp, men det gjorde de bra och i 90 minuten kvitterade de till 4-4 och ungefär en halv minut senare blåste domaren av. Så det var en målrik och skoj match, och oavgjort när man hela tiden legat under och jagat känns ju som en seger och en förlust för motståndaren.

Väl hemma, städade jag undan lite och la mig sedan på soffan och läste. Skippade Freimarkt, det var jag för trött (lat/slö) för. Måste hur som helst till stan imorgon (igen!) med papperen från F-kassan och kan gå förbi där då. Blir väl att se träningen imorgon också. Gäller ju att passa på, snart börjar jag jobba och även om jag kommer kunna se en del eftersom jag jobbar dag och kväll omväxlande så är det snart vinter och kallt också. Och vore ju kul se lite träningar när alla är där också. Vet inte än om de tränar 10.00 eller 15.30, får kolla det i tidningen imorgon bitti.

2 kommentarer:

Vicky M sa...

är där mycket folk på de där träningarna?

Tasja sa...

Allt från 10 till ett par hundra. Beror på vädret och om det är skollov eller inte också. Sen är det alltid mer folk på eftermiddagsträningarna än på de som är klockan 10.00.

Som minst var vi 3. Men det var en regnig förmiddag och vi var fler först men sen kom Sandro och Basti efter när de andra slutat och körde sin rehabträning med fysion så vi stannade. Så det var tre på träningen och tre åskådare. :)