onsdag 20 april 2011

Försöke säga upp mig idag

Gick väl sådär kan man säga :). Alltså hon förstod mig så klart men ville verkligen inte att jag skulle sluta. Så när jag sa att det beror ju till största delen på att jag bor för långt bort utan bussförbindelser engagerade hon halva stället till lägenhetsjakt och precis innan jag skulle gå hem sa hon att hon nog har hittat en åt mig, men hon hade inte tid att ha ett möte med mig då, kunde jag vänta med att ge nya stället besked till imorgon? Skulle dock absolut inte gå att lösa är det okay, hon ville bara att jag skulle be nya stället om att jobba kvar till 15 maj (även om jag inte kommer att jobba alls, det är för att de ska kunna betala ut övertiden, semester osv). Hon ger alltså sitt okay, men vill att jag stannar om det går att lösa.

Så jag sa; pja, det går väl. Jag sa ju till nya stället att jag kunde ge besked denna veckan troligen men absolut senast nästa vecka. Ska bli intressant höra vad som sägs imorgon. Jag kommer även fråga om det är helt omöjligt att få 35 tim/vecka där också (ifall nu lgh är intressant) och om inte, om man kan få mer fridagar direkt istället för all denna övertid. Bollen ligger ju hos dom....;)

Dessutom kom Sonja, Maria, Bettina, Jana och Gifty mfl och sa att jag måste stanna. Jag får inte sluta. De gör det ju inte lätt för en precis....

Jag ska i alla fall åka förbi senare och hälsa på Tatjana en gång till, luska lite mer helt enkelt. Fråga hur alla är att jobba med, hur schemat ser ut osv. Jag vet ju vad jag har och det är på inget sätt dåligt. Men man vet aldrig vad man får, så när jag nu känner en som jobbar där får man ju passa på att ta reda på så mycket som möjligt.

Först ska jag dock ta en dusch, sen packa lite smått och gått att äta i en väska och ta cykeln ner till Weser. Sol och 25 grader varmt måste utnyttjas. Igår stod jag 3 timmar i solen och kollade på fotboll. Matchen i sig, talar vi inte om. 0-3 och katastrofalt spel. Nu ska mycket till om Werder II ska lyckas hålla sig kvar i div 3. Det lutar åt div 4 spel nästa säsong.

Inga kommentarer: