torsdag 14 april 2011

Torsdag

kom inte på nått bätttre att sätta som rubrik.... Har varit och kollat på träningen. Är inte jättevarmt men det har slutat storma och solen lyste så det var helt okej i alla fall. Och eftersom jag troligen inte hinner imorgon (är ju doku-dag - har vi varje fredag - på jobbet och jag måste jobba över) och dessutom är avslutningsträningarna skittrista. De går ju till nöds men får jag välja ser jag hellre normala träningar. Avslutningsträningarna är alltid först Grisen och sen tvåmål. Idag var det riktigt roliga övningar dessutom så det var ett bra beslut att åka förbi idag.

Efter träningen cyklade jag vidare till Viertel och shoppade på Schlecker. Behövde propplösare. Här kan du nämligen inte köpa sådanan speciella städgrejor i snabbköpet. Du kan handla tvättmedel och sånt men inte mer "avancerade" saker. Lika med tex grönsaker och kött. Gurka och tomater kan du handla men inte tex spenat eller brysselkål då måste du till grönsaksaffären. En kotlett eller en fläskfile fixar snabbköpet men inte mer komplicerade saker. Då får du gå till köttaffären. Vilket är charmigt iof men opraktiskt när man som svensk är van vid ett ICA Maxi eller Coop Forum nästan i vartenda kvarter typ...:)

Schalke då, våra motståndare på lördag. Jodå de tog sig till semifinal i Champions Leauge. De ligger iof bara 9:a i Bundesliga men är just nu ett av de fyra bästa lagen i Europa. Behöver jag säga Bundesliga är en sanslös liga på sätt och vis? Nu får vi hoppas de är trötta och nöjda istället för supermotiverade och på G till på lördag!

Inga kommentarer: