fredag 22 april 2011

Sorry

Jag skulle ju ha skrivit igår men jag glömde bort det.

Handlade mig en ny väska i fanshopen, tyvärr såg jag när jag kom hem att de glömt ta bort larmknappen. Och idag är det långfredag och stängt. Så jag får knalla dit imorgon och be dem göra det. Tur jag har kvittot kvar (jag slänger annars ofta kvitton direkt) så de inte tror jag snott den!

Mina nya favvisar U21 vann med 9-0 igår. Fasen att det var så sent, annars hade jag cyklat dit. 1,5 mil går ju när det är platt överallt som det är här uppe i norr.


Igår ja, jo jag pratade igen med chefen (eller arbetsledare kan man väl översätta det med i svenska termer) och det hon ville var att jag skulle vara kvar för hon var 99,9% säker på att de skulle hitta en lämplig lägenhet till mig. Men 99,9% är fortfarande ett kanske. Jag har till 100% ett jobb här där jag bor. Dessutom har jag affären om hörnet, bank och busshållsplats på andra sidan gatan, jobbet ett kvarter bort och inte minst så viktigt - gåavstånd till Weserstadion! Perfektare kan man väl knappast få det?

På tal om jobb föresten. Idag på jobbet frågade de varför man firar påsken. Jaaaa, sa jag fråga inte mig jag har ingen aning. Jag är Ateist. Men det är nått religöst i varje fall tyckte jag. Fan vad obildad jag är men jag har faktiskt ingen aning. Har förträngt allt jag lärde mig på religionstimmarna i skolan. Men jag vet i alla fall varför man firar julen. Är ju alltid något! :D

Bara hoppas att nya jobbet är så bra som det låter, eller minst lika bra i alla fall som det gamla. Annars har jag ju valt fel. Men som sagt, Tatjana har jobbat där i 5 år, så illa kan det inte vara. Var där igår kväll också ca 1,5 timme och gick med lite och frågade 100 frågor ungefär :).

Fast såklart måste en idag på jobbet säga att stället har sådär rykte. Mycket övertid. Jaha, sa jag som här då? Hon har nämligen över 300 timmar övertid, många över 200 och jag har snart 150... skillnaden där är ju också att jag får ett kontrakt på 35 timmar i veckan. Jaja, får se. Det var i alla fall en katastrof att jag slutade sa min nuvarande chef. En som mig ersätter man inte hur som helst. Även om jag tycker det är överdrivet, man får väl se till anställa bättre folk (eller så kanske de inte söker vad vet jag..??).

Var förbi på avslutsträningen idag, inte så mycket egentligen för att se på träningen, den är ju som den alltid är, utan mer för att passa på att vara utomhus och njuta av solen och de 26-27 grader vi har haft här idag. Nu har jag två lediga dagar och ska njuuuuuuuta. Såg att några tuffa minsann badade i Weser idag. Själv väntar jag till i maj när utomhusbadet öppnar. Jag är inte riktigt så tuff.....hahaha

Måste in till centrum imorgon också, hämta ut fotbollsbiljett och sen tar jag nog en sväng på Osterwiese också. Det är som en vårmarknad fast här håller den på i 14 dagar.

PS: Om ni tycker inläggen är oredigerade så är de inte det. Blogspot har sedan ett par veckor någon bugg, när man lägger in bilder skjuter de isär texten. Utan bilder trycker de ihop den även om jag styckindelat. Men då kan jag i alla fall gå in och HTML-koda dit mellanrum. Men få bort dom har jag inte lyckats med.

2 kommentarer:

Henrik sa...

syrran jesus dog på korset på långfredagen tror jag det är och återuppstår från de döda på påskafton.

ungefär så är det.

MVH Brorsan

Tasja sa...

Tror du? haha det är ju härligt. Jag vet i alla fall han föddes på julafton. Alltid nått! Jaja jag kan ju googla men riktig så mycket intresserar det mig inte.