fredag 1 april 2011

Grått men varmt

Skrev inte igår, fanns inte mycket att säga, det regnade hela dagen så jag gjorde inget speciellt.

Idag är det också grått men inget regn och vi har 16 grader varmt. Har varit nere på stan och hämtat ut en biljett och skickat iväg ett paket.


Ska nu äta en sen lunch och om ca 2 timmar är det dags att traska bort till Platz 11. Ikväll spelar Werders U23 mot Offenbach.


Jag såg Werders motståndare (för morgondagens match) när jag var nere på stan, Stuttgart. De måste ha farit tidigt hemifrån, när de redan vid halv tre var i Bremen.


Var även in på en ortopedaffär och ville köpa mig ett ryggbälte. Jag har ju ett från Sverige (som jag fått av mamma) men två är ju bra att ha, ibland måste det ju tvättas tex. Men fick inget med mig, för säljaren upplyste mig om att visst kunde han sälja mig ett men om jag först går till en läkare och får ett recept på ett så betalar jag 100 kronor istället för 1800 kr. Sen gav han mig namn och adress på en ortoped. Ska ringa och boka tid på måndag. Lite lustigt här, för allt, verkligen allt, minsta lilla grej, ska gå genom en läkare. Jag har liksom inte så ont att det är ett läkarfall i mina ögon. Jag har det mest som stöd eftersom jag har ett jobb med många tunga lyft. Men här springer man till läkaren om man så hostat en gång eller nyst två gånger........

Inga kommentarer: