onsdag 13 april 2011

Ostbollar! :)

Yay, sent om sider har tyskarna fattat galoppen. Var och handlade på Rewe idag efter jobbet och hittade ostbollar. De smakar inte som nachobollarna i Sverige utan mer om ostbågar. Tillräckligt mycket för att duga som ostkrokar i alla fall. Jag har ju handlat där flera gånger förut utan att det funnits. Men någon har tydligen lyssnat på mitt gnäll. Nu ska vi bara få dem att gilla must också ;).

Vädret idag är sådär. Bättre än igår för det regnar inte. Men varför det varje dag ska blåsa en mindre storm när jag ska cykla hem, ja det frågar jag mig. Jäklar anamma vad man får ta i över broarna....som tur är stormar det inte på mornarna. Alltid nått. Rätt kallt har det varit också men nu har solen kommit och blåsten lugnat ner sig och termometern har klättrat upp till 17 grader så jag kanske går ut en vända senare.


Ikväll är det CL-matcher och egentligen vill jag gärna se Schalkes match. Men det börjar ju så sent. Men förra matchen mot Inter som jag inte såg pga just detta, var ju tydligen årets match typ. Så jag kanske i alla fall kan börja titta så får vi se om jag orkar se hela. Eller det orkar jag ju, problemet får jag imorgon bitti istället... Men nog vore det kul om Schalke slog ut Inter. Och efter 2-5 i Italien så är ju läget rätt så hyfsat får man säga.

2 kommentarer:

En häxa på Vift sa...

jaaaaaaaa, must! Vad jag saknar den där musten och på ikea är den ju alltid slutsåld innan de ens fått in den. Blä.

Och falukorven, varför är de så snåla på att ta in falukorv på ikea i tyskland??? De tar in den i frankrike men inte här. Dumt.

Tasja sa...

Här uppe i norr tar de inte ens in Must. Grymt taskigt måste jag säga!