tisdag 26 april 2011

Snurrigt värre

Jag hinner inte berätta allt och inte gör jag det när jag kommer hem heller eftersom jag måste då direkt i säng för att jag börjar tidigt imorgon.

Men tack vare tjat och idéer från Jana (den jag jobbar mest med) så blir jag kvar på mitt gamla jobb. Hon har ordnat med allt idag, pratat med chefen osv så jag får från 1 maj 35 tim i veckan där med och med det andra har hon också fixat.

Måste dock iväg nu för innan jobbet måste jag meddela det nya att jag tyvärr stannar på det gamla (snurrigt värre). För hur som helst, jag är här för fotbollen så är det ju. Och på det gamla missar jag inte en enda match och jag får ledigt så långt det går för speciella saker. På det nya skulle jag missat en hel helg varje månad. Och när jag kollade i kalendern och insåg med lätt panik att om de nya jobbet lägger mig på en kvällsvecka (man gör då 7 kvällar i rad) missar jag U21:s båda sista matcher. Så när Jana kunde fixa allt så var valet inte svårt. Dessutom har inte bara alla kolleger engagerat sig, de har mobiliserat anhöriga till de boendet också.....

PS: Jag köpte kameran! Fast mer än så har jag inte hunnit. Ska bli spännande utforska den i morgon eftermiddag.

Inga kommentarer: