lördag 16 april 2011

Oavgjort sviten fortsätter

Werder III spelade oavgjort. Werder I spelade oavgjort. 3-3 resp 1-1. Fast Werder III hämtade upp ett underläge (2 ggr tom) och Werder I tappade sitt överläge.

På väg hem i folkvimlet utanför stadion (utsålt 40500 pers) sprang jag på min nya favoritspelare. Vad är oddsen för det liksom.....! Han spelar i Werder III och har praktiskt nog också nr 2 på ryggen. Hur bra som helst. Eftersom min nr 1 av 2:orna är evighetsskadad måste man ju ha en ny favorit. Ovanligt nog är han inte heller försvarare eller målvakt (som alla mina andra favvisar) utan mittfältare.


Så nu ska jag bara kolla lite bloggar och sen hoppa i säng. Läser just nu en jättebra bok. Och idag överlever jag om det blir sent, jobbar ju bara imorgon och är sen ledig. En hel dag...:)

5 kommentarer:

Vicky M sa...

vem e din nya favvo? :)
fan måste komma och hälsa på dig snart!!

Tasja sa...

Han på bilden. Du lär inte hört talas om honom, som sagt spelar i Werders tredje lag.

Tasja sa...

Ja det måste du också (hälsa på alltså!) kanske kan man övertala dig till att stanna. Språket har du ju, skaffa dig ett jobb här sen ordnar vi oss Bremens häftigaste WG och sen jäklar rockar vi stan (och spelarna....;) )

Du får komma i höst, augusti eller september eller snart för efter 8 maj är säsongen slut och de försvinner alla på semester (och eftersom de flesta inte är härifrån åker de "hem" på semester ju...)

Saknar dig knasboll!

PUSS

Vicky M sa...

hehe... innan 8:e maj blir nog svårt, har sååå fullt upp här så det är crazy!

är det någon av de som är från Bremen?

Har du några Sverigeplaner?

puss

Tasja sa...

Hmmm tror det är en eller två av spelarna högst.

Inga Sverigeplaner för tillfället. Vet ju inte nu heller när jag får semester eftersom jag lär byta jobb före sommaren.

Du får komma i höst då! :)