söndag 16 september 2012

Hannover

Igår var vi hela dagen i Hannover. Mötte upp Tim, Philipp och Mirko på tågstationen och så for vi tillsammans till Hannover. Där delade vi först på oss, jag och Benni gick till Mareike och de andra direkt till Stadion.

Vi lämnade lite saker hos Mareike vi haft med oss från Bremen och sen åt vi en underbar god bagel på Bagel Brothers innan vi tog S-Bahn till Stadion. Väl där träffade vi Jermaine (Werders Fanbetreuung) och stod och pratade med honom ett tag. Även alla Essener (fans från Essen som vi känner från forumet och div matcher) var där. Inne på arenan träffade vi också på en massa bekanta, Hanna, Malte, Andi osv.

Matchen då: Intensiv, spännande och ett orättvist slut. Den slutade 3-2 men 2-2 hade varit rättvist. För Werder fick 2 mål bortdömda. Det första var okej, var en klar offside. Men det andra. Enligt domaren hade han klart sett hur Sokratis hängde på "sin" motspelare när han nickade in målet. På repriserna ser man att det var en helt vanlig duell vid nickförsök. Båda hoppar upp, de har kroppskontakt med sina axlar men han lägger inte sin arm på sin motståndade eller nått.

I andra halvlek kvitterar så Werder genom Kevin de Bryne och först i 94:e minuten gör Hannover 3-2, iof på ett drömmål men målskytten firar på staketet med Hannoverfansen i 5 min (får för det dessutom gult-rött kort, först gult för att han tog av sig matchtröjan sen gult-rött för att han hängt på staketet och försenat vidare spel). Då borde domaren ju logiskt sett, lägga till de där 5 min som försvann. Men nä, han låter Werder spela av bollen och blåser sen av matchen!

Trots allt var det bra spel av Werder och det är ju roligt. Även om det var en bitter förlust.

När vi kom till Bremen sa vi hejdå till Mirko och sen for vi till Crossini där vi åt lite mat innan vi gick över till mig för att senare kolla på Sportstudio (vi ville ju se hur det var med de där två bortdömda målen egentligen).

Idag blir det U23-fotboll, de spelare hemma klockan 15.00. Både igår och idag är det underbart höstväder, runt 15 grader varmt och sol. Blir nog en trevlig eftermiddag och jag hoppas på en vinst idag. Eftersom Niclas inte gjorde något inhopp igår med proffsen, får han spela idag och eftersom vår toppmålskytt Max är skadad så hoppas jag att Niclas verkligen spelar. Han behöver ju lite matchvana i kroppen. Isåfall har vi ett riktigt bra lag även om Florian Nagel och Max Wegner saknas. Då skulle nämligen våra Jungprofis Richard Strebringer (målvakt), Felix Kroos (innerback), Florian Hartherz (ytterback), Tom Trybull (defensivt mittfält), Florian Trinks (offensivt mittfält), Johannes Wurtz och Niclas Füllkrug (forwards) alla spela. Mumma!

Inga kommentarer: