onsdag 26 september 2012

Om drygt 3,5 timme

är det match. En mycket viktig match. Werder spelar borta mot Freiburg och nu måste en seger komma. Det räcker inte med att hela tiden spela bra. Man måste vinna också.

Skulle ju vara ledig imorgon men nu blir det inte helt så. Jag kommer hoppa in och jobba 2-3 timmar och så gör Maria det samma för mig på fredag. Orsaken är att vi (hon imorgon, jag på fredag) skulle jobba med varsinn från den andra avdelningen. Meeeen det funkar inte hos oss. De är nämligen så långsamma så våra boende skulle vara upptagna ur sina sängar först till lunch. Och de fixar inte heller att göra Fackkraftens grupp som iof är "lättare" dvs mindre att göra för att man ska tid med att dela ut mediciner, ringa läkare osv men även där är 2-3 boende som inte funkar om man är så seg som dom är. Och de jobbar ju egentligen aldrig hos oss = det tar naturligt längre tid än normalt när man inte kan allt utantill.

Både jag och Maria är nöjd med att vi gör så även om vi båda får offra några timmar av våran lediga dag. Men hellre det än att jobba livet ur sig med de där två slöfockarna. Och så har Maria (som är ställföreträdande chef) talat om för chefen att det inte funkar att de två jobbar på vår avdelning. Så i framtiden slipper vi dom hoppas jag. Har jobbat med den ena en gång och på 2 timmar hade hon gjort klart 3 boende medan jag fick göra alla andra 16......säger lite om hur långsamma de är. På den andra avdelningen är de alltid 3 st + att den tredje gruppen där är superlätt. Jag som inte kan de boende där så bra och måste fråga mig fram var klar halv nio med den i förra veckan när jag fick hoppa in där. De håller på till halv elva-elva...

Inga kommentarer: