torsdag 6 september 2012

Vad nu då?

Klockan 16.10 hade jag redan jobbat, joggat med Benni och kollat på U23 träning. Jag trodde klockan var mycket mer. Så nu har jag ju en massa tid över. Fast klart jag måste duscha och äta. Jag har lust att se en film tror jag. Få se vad jag hittar på.

Imorgon blir det nog gymmet efter jobbet. Proffsen tränar 9.00 och U23 vet man ju aldrig. De skulle haft avslutsträning klockan 14 men nu blev ju deras match på lördag flyttad (pga att en del spelare är iväg på U20 landslagsuppdrag). Så hur de gör vet man ju inte. Idag var det också en rätt "lätt" träning. Mest lite tvåmål och så fick en av målvakterna lite mer intensiv träning. Flo Nagel som är lätt skadad var på cykeltur och de båda Wegners kom gående från Stadion, skulle gissa de varit och fått behandling eller nått de med.

Så imorgon prioriterar jag nog min träning istället. Imorgon är åter båda våra rumänskor tillbaka, deras arbetsvisa är okejat så det blir mer normala dagar. Jobbade idag också med chefen och hon kan ju bara vara med till så runt 10-tiden sen måste hon jobba vidare på kontoret med möten och sånt. Då har man rätt mycket att göra när man blir själv. Fast det gick trots det bra att jogga idag. Var trött först men sen kom man igång. Vi var ute i 30 min och det blev sammanlagt 3 kortare inslag där jag gick ca 1 minut eller så.

Nästa joggpass blir på söndag eller måndag. Beror på hur länge vi firar vår kollega på söndag (fyller 50 år). Jag vet inte om vi bara ska dit på typ kaffe och kaka eller om det är meningen det ska pågå mot kvällen också. Antar att det inte är så då vi nästan alla jobbar på måndag ju.

Inga kommentarer: