måndag 24 september 2012

Söndag-måndag

Igår var det full rulle hela dagen. Först jobba, sen hem och snabbt duscha och byta om. Sen till Mareike och Benni och fira Bennis födelsedag. Efter det var det dags för Stadion och matchen Werder - Stuttgart. Blev oavgjort till slut 2-2 efter att Werder haft ledningen med 2-0. Första halvlek var bra, andra halvlek inte fullt så bra (och det var då Stuttgart gjorde sina två mål). Två röda kort, ett för varje lag i slutminuterna också.
Nä, idag var Werder inte så bra som de varit i matcherna innan. Fast det var inte helt katastrof heller, bara andra halvlek. Nya tag redan på onsdag då det nu är engelsk vecka med spel var tredje dag.

Efter matchen gick vi åter till Benni och Mareike, var förbi Crossini innan och köpte med oss mat. Var hemma vid halv ett så det var ju bra jag var ledig idag!

Vaknade inatt av världens åskväder! Har hört efteråt att det var många här runtomkring som gjort det. Måste varit rejält. Jag hörde två rejäla smällar men tydligen hade det verkligen öst ner regn också. Somnade i alla fall om och vaknade igen vid nio-tiden, lite mer normalt när man är ledig. Tog en lugn förmiddag med lite bokläsande i sängen innan jag mailade Benni och frågade om han hade lust att springa med mig på eftermiddagen.

Vid 15-tiden stack vi iväg, idag blev det runt Stadion, fast vi sprang direkt från början, alltså sprang vi ju till och från Stadion också. Gick trögt idag, benen var trötta, jag var trött. Segt helt enkelt. Märktes det bara var två dagar sen vi tog vår långrunda i Bürgerpark. Blev en lång paus också mitt i för Benni måste på toa vid Platz11. Men om jag summerar siffrorna ser det ut såhär:

Sträcka: 3,7 km
Tid: 32,21

Tempo: 8,35 min/km

Km1: 9,07
Km2: 10,32
Km3: 8,45

Inga kommentarer: