söndag 2 september 2012

Härlig söndag, bara att njuuuuuta

Var på U19 match i förmiddags, pokalspel mot Nürnberg. Werder har flyt i alla åldersklasser just nu tror jag, vinst med 3-0, första halvlek var super, andra lite sisådär. Träffade Yuting där som gärna ville fota så det kommer en fotolink vad det lider. Har ju en hel del U23 foton att bearbeta också och ladda upp. Men det kommer. Fast kanske inte idag.

Eftersom vi har ett sånt härligt väder åkte jag inte hem utan cyklade längs med Osterdeich en bit bort och satte mig i solen och bara njöt ett par timmar (med musik i öronen). Man får passa på. Snart kommer hösten och regnen.

Jag funderar fortfarande på om jag nog inte ändå ska ta och inhandla den supersnygga svarta ändå....ska svänga förbi Fanshopen imorgon och kolla om de ens finns i lager. I onlineshopen är de slut. Det är liksom närsta problem, ingen vill ha de fula gröna så de svarta är slut i samma ögonblick de kommer in...

Sen fick jag en lust att rensa ut och göra om här hemma också. Jag har ju nämt det förr, det är så irriterande när solen kommer på kvällen och lyser in. Jag skulle vilja vända på soffan och TV:n på nått sätt. Inte för att jag vet om det blir bra men man kan ju prova. Nu jobbar jag ju mer normalt igen och har lite energi över till annat. Dessutom är det inte så mycket fotboll nästa vecka. Bundesliga har landskampspaus, U23 spelar borta.


Inga kommentarer: