torsdag 11 oktober 2012

4 km check!

Nu är det inte långt kvar till de där 5 km som jag kunde med lätthet (nåja....) springa förra hösten. 4 km med bara ett kort gåparti, skulle gissa sådär 100 m. Exakta tider och så kommer sen, min mobil måste ladda upp sig.

Nu ska jag hoppa in i duschen och om 45 min möta Yuting och hennes kompis Yue och så drar vi på fotboll i Syke. De har ändrat sig och vill gärna åka om det var så jag skulle iväg då de inte kommer hem med tåg sent ikväll därifrån. Super, slipper jag åka själv och får lite bensinpengar.

Mötte förresten Flo N när jag var ute och sprang, han kom på cykel på väg till samligen vid Weserstadion. Skulle gissa de åker med bussen så där runt 17-tiden.

Två dagar ledigt har jag också härligt! Imorgon blir det plasmalämning, stan och sen ev lite gymträning, får se vad klockan blir för jag tänker för första gången på mycket länge sova tills jag själv vaknar. Vill nog se Werders träning också, så jag hoppas de inte tänker träna klockan 10.00. Är lite nyfiken på om amatörerna är med, för är de det, borde de spela även på lördag.

Inga kommentarer: