onsdag 3 oktober 2012

Höstrusk

Fast vi hade tur i förmiddags. Det var sånt där dimmregn när vi cyklade till Stadion men väl där sken tom solen till och från. Men sen vi kom hem har det regnat eller ösregnat hela dagen och kvällen så nått springande blev det ju inte.

Om en dryg timme är det äntligen CL igen, Borussia Dortmund idag och jag hoppas de gör en bättre insats än Bayern igår som förlorade med 3-1. Fast Dortmund har det svårare, de möter nämligen Man City. Hela deras grupp är ursvår.

Imorgon blir det fullt upp, jag har inte riktigt räknat ut hur jag ska hinna med allt. Först jobba till 14.00, direkt för att se Werders avslutsträning som börjar 14.00. Sen U23:s direkt efter det. Sen måste jag hinna handla då jag i ett svagt ögonblick sa att jag gör världens godaste och bästa Pasta Carbonara. Jag ska nu liksom visst bevisa det på fredag. I värsta fall får jag handla på fredag även om den dagen nästan är lika fullproppat den med. Fast där börjar i alla fall Werders match först 20.30 så lite mer "tom" tid har jag ju då.

Sen imorgon är det EL-match och Hannover spelar redan 18.15 och har man inte fått nog kan man sedan 21.15 se Stuttgart också spela Europa Leauge. 

Och vet ni nått riktigt roligt? Jag hade ju gett upp hoppet om att kunna köpa mig en Hannnover borta tröja när jag fick lov köpa Werders för originalpriset. Men nu har Mareike fått veta att de nästa vecka förutom sina 20% i medarbetarrabatt som de har, får ytterligare 20% i Fanshopen nästa vecka. Så när matchtröjan nästan går att få för halva priset då slår jag till. Jag är så glad. Den är så fiiiiiiin. Naturligtvis med Kevins flock på ryggen!

Inga kommentarer: