måndag 1 oktober 2012

Okej start på veckan

Jobbet flöt på bra som attan idag, jag och Jana var klara supertidigt. Sen är vädret super, iof kallt i morse bara 5 grader men sol och 18 grader när jag slutade jobbet. Så jag frågade Benni om han hade lust att hänga på och se Werders träning. Så man kommer ut och får lite frisk luft. Det hade han så vi var där och kollade till 17-tiden ungefär.

1 dag kvar till ledig dag, som vi redan nu har planerat att se Werder träning på om vädret är bra. Imorgon ska jag passa på att lämna plasma om de har öppet som vanligt, måste kolla upp det. Onsdag är nämligen en helgdag här man firar att Tyskland blev just Tyskland igen efter att ha varit uppdelat i Väst- och Östtyskland.

Blir mycket fotboll även denna vecka. Är ju Champions Leauge också, och så spelar Werder på fredag (iof borta men ändå) och sen blir det ju U23 borta också dom på lördag men trots det blir det att se dom live. Måste passa på, nästa vecka är det igen landskampsuppehåll.

Träningar som är planerade att se är onsdag, proffsens avslutsträning på torsdag och efter det kolla förbi vid U23. Sen U23:s avslutningsträning på fredag.

Inga kommentarer: