onsdag 10 oktober 2012

Sorg och glädje

Jobbet flöt på bra, superbra tom. Jag jobbar gärna med Maria, det flyter alltid på bra då.

Sen när jag kom hem fick jag reda på att Mareikes pappa dött i förmiddags. De visste ju han hade kort kvar och de trodde ju knappt han skulle överleva julen förra året men nu fick de nästan ett år till. Men det hade gått fort, hon var ju i Paderborn i helgen och då var han iof svag men hade kunnat kliva ur sängen och komma med ut i hallen och säga hejdå på söndagen när hon åkte tillbaka till Hannover och igår ringde de och hon for tillbaka till Paderborn och redan imorse var det över.

Flo
Själv var jag (och Benni, han behövde distraheras lite, han kände ju Mareikes pappa mycket bättre och närmare än mig) på Werdersträning eftersom de bästa U23 och U19 skulle vara med proffsen och träna och även få spela en testmatch imorgon. Från U23 var Alex Hahn och Flo Nagel där och från U19 Julian von Hacke. Flo kände igen mig och hejade när de gick från träningen och in i omklädningsrummet. Det var ju riktigt roligt måste jag säga :).

Så nu vet jag inte hur jag ska göra. Egentligen måste jag ju se testmatchen imorgon. Men det är en sån där testmatch där ett lag i typ division 6 har vunnit matchen mot Werder och själva matchen lär ju bli så där la la la. Men när Flo N för en gångs skulle spelar "proffs" fotboll måste jag ju nästan kolla nu när jag har hans namn på min Werdermatchtröja eller? Det är inte långt bort heller, 2,5 mil och ca 30 min körtid. Det lutar mot att jag åker trots att jag måste åka själv. Bestämmer mig dock först imorgon. Vet inte ens om man kan köpa biljetter där men i värsta fall får jag ringa imorgon och fråga.

Om jag bara visste säkert de även får spela på lördag i Cloppenburg och testmatchen mot Dynamo Kiev ja då hade jag skippat imorgon. Men jag är inte helt säker på att de tar med sig amatörspelare dit. Lär väl sluta med att jag ser båda.....;) Att de ev är med beror ju på att Werder har totalt 17 spelare iväg på div landskampsuppdrag. Det finns inte så många proffs kvar här i Bremen.

1 kommentar:

Vicky M sa...

Är alla pojkar tillbaka nu? måste komma och hälsa på dig och kika på dina dreggelobjekt snart ;)