lördag 27 oktober 2012

Joggat i härligt väder

Vaknade och det var sol och 5 grader varmt. Hade dock ett meddelande från Benni (som han skickat halv fyra i morse) att hans inneboende Ben visst hade haft lite party med sina kompisar och Benni hade också "råkat" dricka lite (för mycket) öl så han kunde nog inte springa klockan 12. Men han skulle höra av sig när han vaknade för man vet ju aldrig.

Jag väntade till 13.00 sen stack jag iväg själv. Måste ju vara tillbaka, duschat och färdigäten lagom till fotbollen. Och han har inte hört av sig än, så långsamt börjar jag undra om han ens vaknar i tid till fotbollen. Haha. Men det har hans problem inte mitt. Jag är både motionerad, utfodrad, har städat och väntar nu bara på att det ska sätta igång.

Gick bra att springa idag, jag tänkte jag kör så långt jag orkar. Och jag orkade hela vägen runt, vilket är 4 km ganska precis. Det är lite längre men jag börjar och slutar alltid med att gå ett par minuter som uppvärmning/nedtrappning.

Försökte idag att starta lugnare och öka lite på slutet och när jag ser på tiderna funkade det ju riktigt bra! Även om första km kanske var lite väl långsam. Men den km innefattar också att stå och vänta vid ett rödljus och ibland får man vänta lite längre och ibland lite kortare tid.

Tiderna från idag:

Sträcka: 4 km
Tid: 39,30 min
Tempo: 9,50 min/km
Km 1: 13,17
Km 2: 9,34
Km 3: 9,09
Km 4: 8,32

Inga kommentarer: