tisdag 30 oktober 2012

Jag är trögstartad men när jag sätter igång!

Ja, då jäklar är jag svårstoppad. Skulle ju bara röja balkongen inför vintern. Slutade med en stor storstädning av hela lägenheten (som inte är klar än men nästan).

Så det blev varken gym eller jogging. Istället en paus och titt på Werderträning, precis när regnet drog förbi dessutom. Brrr var kallt. Men en rolig träning att titta på. De körde småturnering med 4 lag och på liten plan med 5-6 spelare i varje lag.

Sen har jag lagat mina jobbyxor och nu står två sockerkakor i ugnen. Själv ska jag köra ett ryck och få klart det sista småplocket innan duschen väntar och sen goffar jag ner mig i soffan för lite DFB-pokal fotboll.

Imorgon jobbar jag. Efter jobbet ska jag se till att gå till min husläkare (om hon har sin praktik öppen på onsdagseftermiddagar, det är en dag i veckan hon bara har förmiddagar, jag måste förbi och kolla för jag minns aldrig vad hon heter bara var det ligger). Min arm har nämligen inte blivit speciellt bättre under min semester (vilket jag hoppats på) så nu måste nån kolla på den.

Inga kommentarer: