lördag 13 oktober 2012

Fotboll och handboll

Jodå, förkyld har jag blivit. Fast det är inte så illa, lite halsont, lite nysningar och lite rinnande näsa. Och till Mamma och Pappa, pga datorproblemen igår glömde jag att åka förbi ett Apotek och idag har jag inte haft tid och imorgon är allt stängt här. Men jag fixar det på måndag och hör av mig då!

Hur som helst så var vädret bra idag, sol fast lite kallt, sisådär 10 grader skulle jag gissa. Så vi åkte till Cloppenburg och såg Werder spela mot Kiew. Det slutade 0-0 men var ingen tråkig match, båda lagen hade flera målchanser. Var ju tur jag åkte till Stur i torsdags för visserligen var alla amatörer med idag med men alla fick inte spela. Så Flo N spelade inte.

På vägen hem kom vi på att Werders damer ju spelade handboll så vi svängde förbi där och fick se dem vinna mot Borussia Dortmund II rätt överlägset. Var rätt kul, kan man verkligen gå och se på om man inte har nått för sig. Som medlemar går vi ju gratis.

Fotade mycket från båda matcherna men jag vill inte ladda upp korten i denna dator så ni får vänta till nästa vecka. Förresten så är det ett grafikchip som är paj i min dator och det kommer kosta mig 150 Euro. Det var ju inte så illa trots allt. Och all data finns ju kvar eftersom hårddiskarna är oskadade.

Inga kommentarer: