torsdag 25 oktober 2012

Hannover II - Werder II

Först, vilken katastrofal domare. Det är inte ofta jag gnäller på domaren men denna. Jiiiisses. Han var iof lika dålig för båda lagen men det förstör liksom spelet.

Redan efter 2 min stod det 1-0 då domaren dömde en straff som bara han såg. Hannoverspelarna såg lika förvånade ut de med. Sen tog Werder långsamt över matchen och det blev 1-1 och 1-2 med mål från fotbollsguden Niclas Füllkrug (som kommer från Ricklingen i Hannover där matchen spelades men redan som 16 åring flyttade han in i Werders internat).

Sen hade Flo Hartherz glömt huvudet hemma och gjorde ett katastrofalt bakåtpass som lurade målvakten Richard Strebringer helt och så kom Hannover helt fri med öppet mål och 2-2. Werder hade stolpskott, ribbskott, skott tätt utanför och som slut ett skott i krysset som tyvärr tog i krysset från ribba/stolpe och inte i mål. I 88:e minuten gjorde sen Hannover 3-2. Och måste nån nu göra det där jäkla vinstmålet så var det ju i alla fall en liiiiiten tröst att det var Kevin som sköt det. Fast bara en liten. Jag hade sagt han kunde gärna få göra ett mål så länge Werder hela tiden gör/gjort ett mer. Nu blev det ju inte så. Surt. För Werder var bättre. Faktiskt!

Nästa U23 spel är redan på söndag, hemma på Platz11 mot serieledarna Kiel.


Inga kommentarer: