måndag 15 oktober 2012

Jag har hittat å!

Så nu hittade jag så fort det svenska tangentbordet.

Alltså, så här är det ju, Cocilana (eller hur det nu stavas) funkar ju super, enda som funkar men jag blir väldigt trött av det och jag måste ta det såfort jag börjar hosta, annars får jag dra med hostan i 6-8 veckor. Nu måste jag ju bara hålla ut två dagar och vara lite försiktigt sen så kör jag på. Var på Apoteket idag med, första gången! Har bott här i över två år men aldrig behövt vara där.

Har köpt Paracetamol i brustabletter. Fanns som saft också men för barn och som hon sa, du måste dricka mycket då. Alltså brustabletter. Så länge jag inte behöver svälja tabletterna så går det ju. Sen köpte jag Strepsils, de har de här också men här heter de Dobendan Strepsils och finns i två sorter. Den röda som verkar dirket och den gröna som är bedövande. Jag köpte den gröna. Var rätt läskigt, tungan blev nämligen också bedövad! Men funkar super gör de ju.

Nu ska jag alltså äta, ta mig en hutt Cocilana och sen sussa huvudet på kudden lite. Sov dock bra inatt, vaknade bara två gånger eftersom som sagt, snuvan är nästan helt borta. Lite täppt nu bara.

Sen någongång måste jag återinställera en massa program. Datorn är ju helt tom (fast de har räddat alla mina egna filer och jag fick Windows 7 på köpet, det var ju snällt!).

Inga kommentarer: