fredag 7 mars 2014

Bilens lyse fixat

Var förbi verkstaden idag och han var snäll och fixade lyset på en gång. Blev mottagen med orden, är det lyset nu igen?! Den där bilen äter lampor alltså. Sen bokade jag in en service också, ska lämna den där på måndag. Då byter han vill sommardäck också. Vi lär väl inte få nån mer halka. Även om det är nollgradigt på mornarna ibland så är det inte halt. Och förresten måste jag inte åka till jobbet på 3,5 veckor efter tisdag så skulle det vara halt en dag gör det inget. Fast bilen har inte fattat lyset funkar, den påstår fortfarande att glödlampan är trasig när jag startar den. Får se om han kommer på det annars får han väl kolla lite noggrannare på måndag.

Nu måste jag städa lite här, blir lätt stökigt under mina långveckor då jag sällan orkar med någon större rensning. Men ett varv med dammsugaren ska jag ta, kom äntligen ihåg att köpa nya dammsugspåsar igår.

Min förkylning håller sig rätt bra på mattan. Lite retning i halsen och lite snorig men inte värre. Har precis druckit varmt vatten med citron i (ska vara bra sa Hanna) - sååååå äckligt men jag plågade i mig eländet - och halstabletter stoppar jag regelbundet i mig. Ska nu äta lunch och som efterrätt blir det glass.

Inga kommentarer: