söndag 16 mars 2014

Neumünster

Tillbaka efter en resa på 9 timmar.

Mareike körde mig och Benni till stationen imorse då hon ändå skulle vidare till Paderborn. Väl där mötte vi upp Tobias, Fabian och Christian. Vi fem åkte sen tåg vidare till Hamburg där vi bytte tåg till tåget mot Neumünster. Trevlig tågresa med massor att babbla om som alltid när man träffar detta gäng. Väl framme i Neumünster hade vi gott om tid så vi åt på McDonalds innan vi gick iväg mot stadion. Eller sportplats är väl ett bättre namn även om stället officiellt heter Grümmi Arena. 

Var ca 25 Werderfans där, det är många för en match med Werders U23. Tyvärr var inte vädret det bästa, inte heller planen eller spelet. Neumünster var mest intresserade av att sparka våra spelare på benen då de inte tekniskt hann med. Spelet var grottigt och en ordentlig vind gjorde att bollarna oftast flög lite hit och dit. Men efter en halvkaotisk situation framför mål lyckades Özkan Yildirim peta in 0-1 och det blev också slutresultatet.

Efter matchen var det bara att ta tåget hem och vi kom som sagt nyss innanför dörren. Men trots grottig spel och kasst väder var det riktigt roligt!

Inga kommentarer: